håndlavede smykker

video om aftryk

AFTRYKKET
Det er smadder hyggeligt at lave aftryk, specielt hvis du har forberedt det inden I går i gang. Aftrykket kan man lave på flere forskellige måder. Du kan f.eks. bruge fingermaling og almindeligt papir. Eller du kan bruge vores aftrykssæt som nemt giver fine tydelige aftryk uden at svine. 

Måske har du allerede et aftryk fra barnet var lille – måske har du ikke, uanset hvor lille eller stor en hånd eller fod er, så kan vi lave det fineste smykke ud af aftrykket. Det vil samtidig også sige, at dette produkt ikke er forbeholdt nogen bestemt alder. Aftrykket kan f.eks. være fra et barn eller din kærestes, så I kan holde hinandens hånd – også når afstanden bliver for stor. Og de fleste, der har mistet, ville ønske, at de havde et aftryk af den hånd, de har kunnet holde gennem hele livet.

INGEN AFTRYK ER DÅRLIGE
Det sker tit at et aftryk bliver gnidret eller “splatter” lidt ud, men det skal du ikke fortvivle over. Du vælger selv om jeg skal rette lidt op på motivet (man kan altid se hvor hånden har trykket mest ned på papiret) og fjerne det overflødige “splat” eller om det skal være en del af charmen. Der er altid en korrektur inden selve smykket bliver lavet, så vi i fællesskab er enige om hvordan motivet skal se ud.

Send os en mail hvis du også kunne tænke dig at lave et fint aftryk med vores aftrykssæt. Sættet koster 90 kr.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *