Processen

Hos re:mark:able specialiserer vi os i at lave  de mest unikke og personlige smykker, man kan forestille sig. Vi elsker at designe og skabe kvalitetssmykker ud fra dine helt personlige ønsker.

EN FOKUSERET PROCES
Smykket er resultatet af dit design og dine ønsker kombineret med dedikeret håndværk. Før et smykke fra re:mark:able er helt færdigt, har det været igennem flere hænder. Hos re:mark:able ønsker vi at gengive din historie på det smykke, som du har udvalgt. Det gør vi ved at kombinere dit design med præcisionshåndværk og skabe det ”perfekte” re:mark:able smykke til lige præcis dig og måske til den der er så heldig at få foræret det mest personlige smykke, man kan tænke sig.

DET GRAFISKE 
Det første, der sker, er i den grafiske afdeling, hvor vi tager os kærligt af det materiale, du har sendt ind. Her vurderer vi materialet i forhold til de krav, der stilles for at skabe et re:mark:able smykke. Måske er dit materiale perfekt, men ofte skal det rentegnes, og i de fleste tilfælde skal motivet gøres mindre, så det kan passe på det valgte smykke. Dén proces er grundlaget for succes og udføres med kærlig hånd og faglig ekspertise.

VÆRKSTEDET
Herfra er det værkstedet, der tager over, for nu skal selve smykket laves i en proces, der kræver den største præcision. Vi vil ikke afsløre hvordan hele processen er, men blot fortælle at gennem håndværket tager smykket sin form, slibes og poleres – og til sidst skal smykket igennem vores interne kvalitetskontrol for at sikre, at du får det fineste smykke.

HÅNDVÆRK
Husk at hos re:mark:able er alt håndlavet. Dit smykke er resultatet af fint håndværk, og der kan derfor være små uensartetheder i overfladen. Dit unikasmykke er altså ikke ”industrielt perfekt”, som hvis smykket havde været masseproduceret på en fabrik. De små uensartetheder i overfladen øger charmen ved lige præcis dit unika smykke fra re:mark:able.

ET UNIKT RESULTAT
Det vigtigste for os er, at de smykker, vi sender ud af huset, lever op til dine forventninger i forhold til det materiale, du har givet os. Har du f.eks. sendt en tegning ind til os, garanterer vi, at smykket ligner. Din tegning eller aftryk bliver selvfølgelig ikke brugt til andre kunder, så man kan ikke finde to ens smykker på vores værksted i Danmark. Vi er oprigtigt interesserede i, at du får det bedst tænkelige resultat, og har du behov for inspiration eller hjælp til design, så hjælper vi gerne.

UTALLIGE MULIGHEDER
Kollektionen består af flere forskellige modeller, og vi kan løse alt fra sidste øjebliks gaver – i form af et gavekort – til den meget gennemtænkte perfekte gave fra dig.